Вратарят Кейлор Навас и защитникът Преснел Кимпембе ще пропуснат мача

...
Вратарят Кейлор Навас и защитникът Преснел Кимпембе ще пропуснат мача
Коментари Харесай

Още един френски национал под въпрос за Световното

Вратарят Кейлор Навас и бранителят Преснел Кимпембе ще пропуснат мача на Пари Сен Жермен против Ювентус в Шампионската лига на следващия ден, оповестиха от френския клуб. Френският национал Кимпембе има травма на ахилесовата пета, до момента в който вратарят има болки в гърба. 

Това е нова контузия за Кимпембе, който отсъства два месеца от терените. Той е играл в едвам два от шестте мача на парижани в Шампионската лига. Не е ясно тъкмо какъв брой ще отсъства бранителя и той ще бъде подложен на проучвания в идващите дни, с цел да се разбере какъв брой време ще отнеме възобновяване му и дали ще е на линия за идното Световно.

Костариканецът Навас постоянно има проблеми с гърба, като още веднъж този проблем го вади от игра. От ПСЖ не прецизираха по кое време двамата могат да се завърнат в игра. Пари Сен Жермен ще си обезпечи първото място в групата при положение на победа в Торино против Ювентус. По-лош резултат от този, който ще реализира Бенфика в другия мач с Макаби Хайфа, би оставил френския първенец на втора позиция.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР