Враговете на Русия подло, крадешком я убиха. Това заяви философът

...
Враговете на Русия подло, крадешком я убиха. Това заяви философът
Коментари Харесай

Александър Дугин: Враговете на Русия убиха дъщеря ми

" Враговете на Русия подло, скришом я убиха ". Това съобщи философът Александър Дугин за първи път след убийството на щерка му Дария. Коментарът му бе оповестен по негово искане в Телеграм канала на Константин Малофеев, създател на телевизионния канал " Царьград ", осведоми bTV.

Дугин прикани съветските бойци към победа във войната в Украйна и съобщи: " Няма да бъдем разрушени ".

" Както всички знаете, вследствие на терористичната офанзива, осъществена от нацисткия украински режим, щерка ми Дария Дугина беше грубо убита при детонация на 20 август, до момента в който се връщаше от фестивала " Традиция " край Москва ", сподели той.

" Тя беше красиво православно момиче, родолюбец, боен сътрудник, специалист по централните канали и мъдрец. Нейните изявления и отчети постоянно бяха проницателни, осведомени и сдържани. Тя в никакъв случай не е призовавала към принуждение или война. Тя бе изгряваща звезда при започване на своя път ", добави философът.

Дугин съобщи, че съветският народ не може да бъде грохнал даже от такива " непоносими удари ".

Той дефинира убийството на щерка си като опит да се пречупи волята с " кървясъл гнет ". " Враговете на Русия няма да могат да реализират задачата си ", добави Александър Дугин.

" Сърцата ни не копнеят за нормално възмездие или отплата. Това е прекомерно дребнаво, прекомерно неруско. Искаме единствено нашата победа. Дъщеря ми постави младия си живот на неговия олтар. Така че спечелете, апелирам! ", съобщи той.

" Искахме да я възпитаме като мъдро момиче и воин. Нека и в този момент тя въодушевява синовете на нашата татковина за подвиг ", споделя Дугин.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР