Войници, воюващи за Украйна, изглежда застрелват руски военнопленник край село

...
Войници, воюващи за Украйна, изглежда застрелват руски военнопленник край село
Коментари Харесай

ШОКИРАЩО: Западни медии: Украински войници се гаврят с руски военнопленник


Войници, воюващи за Украйна, наподобява прострелват съветски военнопленник край село западно от Киев във видео, оповестено онлайн. Видеото разпространиха всички западни медии.

Първоначално фрагментите бяха споделени в приложението за обществени медии Telegram. Ню Йорк Таймс заяви, че е удостоверил видеото, а Би Би Си удостовери местоположението на север от град Дмитривка и е разкрила сателитни фотоси, показващи тела на земята.

Във видеото минимум трима мъже в камуфлаж, в това число един с рана на главата и ръце, вързани зад тила, се виждат да лежат мъртви до четвърти мъж, който диша тежко с яке, покриващо главата му.

„ Той към момента е жив. Снимайте тези мародери. Виж, още е жив. Той се задъхва”, може да се чуе мъж от видеото да споделя на съветски – език, необятно публикуван в Украйна.

След това боец го прострелва два пъти в главата. Той продължава да се движи, по-късно боецът стреля още веднъж и той стопира. След това се чува боец да вика „ Слава на Украйна “. Мъж дава отговор с фразата: „ Слава на героите “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР