Володимир Зеленски е невероятен комуникатор, който успя много добре да

...
Володимир Зеленски е невероятен комуникатор, който успя много добре да
Коментари Харесай

Журналист: България излиза от период на политическа безтегловност

Володимир Зеленски е необикновен комуникатор, който съумя доста добре да изясни това, което се случва в Украйна, какъв брой страдат сега нейните жители. Това сподели журналистът Николай Кръстев в ефира на Euronews Bulgaria.
В Народното събрание има една партия, която извършва кремълския дневен ред и пази други, а не български ползи. Тези партии в действителност са две и те направиха всичко допустимо, неофициално несъмнено, да няма послание на президента Зеленски от трибуната на Народното събрание.
Едно такова посещаване на Володимир Зеленски беше потребно за нас за да се покаже на българската публика какво се случва в Украйна и по какъв начин може да се противодейства на това.
България, за жалост, към момента е раздвоена във връзка с мнението за войната, сподели още журналистът.
Интересно е, че обиколката на Зеленски стартира от България, само че е добре да се замислим за какво стартира то нас. Това е второ посещаване на Зеленски в страна от източния фланг на Алианса след Полша. Ако в Полша бяха дадени избрани знаци, то тук визитата е обвързвано със сигурността в Черноморския район. Региона на Черно море е доста значим за преливане на спора от териториалната част на Украйна до морските граници.
България излиза от интервал на политическа безтегловност и се връща като предвидим сътрудник на Европейски Съюз и НАТО, безапелационен беше Николай Кръстев. Все още обаче излъчваме разнопосочни сигнали към света и нашите сътрудници, тъй като в България към момента има хора, които не поддържат жертвата, а насилника, сподели още Кръстев.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР