Джордан Хендерсън няма да бъде част от разширения състав на

...
Джордан Хендерсън няма да бъде част от разширения състав на
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън не попадна в състава на Англия за Евро 2024

Джордан Хендерсън няма да бъде част от разширения състав на Гарет Саутгейт с футболисти, на които селекционерът на Англия смята да разчита за Евро 2024. Това оповестиха " Скай Спорт " и " Ди Атлетик " няколко часа преди публично Саутгейт да оповести имената на своите избраници. Медиите на Острова чакат наставникът да разгласи 33-ма играчи, като на 7 юни групата би трябвало да бъде редуцирана до 26 футболисти.

33-годишният Хендерсън има 81 мача за националния тим и бе неизменима част от състава на Англия в последните шест огромни шампионати. Той бе считан за един от любимците на Саутгейт. Преди година някогашният капитан на Ливърпул напусна " Анфийлд ", с цел да премине в Ал-Етифак, от Саудитска Арабия. Въпреки това Саутгейт продължи да го вика в националния тим, а в няколко обстановки почитателите на " трите лъва " освиркваха полузащитника, в домакинските дуели на отбора. През януари Хендерсън мина в Аякс и Саутгейт даже изгледа онлайн негов мач с екипа на нидерландския тим. Сега обаче наподобява че краят на кариерата на Хендерсън в националния тим е настъпил.

" Скай Спортс " счита, че левият бек на Челси Бен Чилуел също ще е отвън състава. Саутгейт публично ще разгласи листата си през днешния ден, в 16:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР