Volkswagen обяви, че в дилърските центрове на марката вече се пиремат

...
Volkswagen обяви, че в дилърските центрове на
марката вече се пиремат
Коментари Харесай

Volkswagen вече приема заявки за новия Golf Alltrack

Volkswagen разгласи, че в дилърските центрове на марката към този момент се пиремат поръчки за закупуването на напълно новото поколение на многофункционалната версия Alltrack на Golf.

От Volkswagen дефинират Golf Alltrack, като хибридно предложение сред класическата комби версия на Golf и SUV модел, предопределено за онези от потребителите, които търсят също по този начин спортно лъчение, експресивен дизайн и богато съоръжение.

Volkswagen Golf Alltrack е оборудван с най-мощната версия на двулитровия TDI турбодизелов двигател в портфолиото на марката, който генерира оптималната мощ от 200 конски сили и оптимален въртящ миг от 400 Нм. Екипиран с 4MOTION система за задвижване на четирите колела и увеличено с 15 мм отстояние от пътя, автомобилът предлага не единствено усъвършенствана проходимост извън стандартните пътища, само че и допълнително спокойствие при по-сложни пътни условия.

Други отличителни черти на екстериора на Volkswagen Golf Alltrack са неповторимите брони, допълнителните вежди на калниците, допълнителна отбрана за движателя.

Със междинен разход на гориво от под 5 литра на 100 километра и самостоятелност от към 1000 километра, новият Golf Alltrack идва с богато стандартно съоръжение, включително и редица системи за повишение на активната сигурност. Тук са позиционирани система за следване на пътната лента, спирачен помощник с функция за различаване на пешеходци, Driver Alert System и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР