Волейболният отбор на Пирин (Разлог) започва подготовка за новия сезон

...
Волейболният отбор на Пирин (Разлог) започва подготовка за новия сезон
Коментари Харесай

Пирин със сплав от млади и опитни играчи за новия сезон

Волейболният тим на Пирин (Разлог) стартира подготовка за новия сезон в Efbet Супер Волей в края на месеца. Съставът на разложани е заварка от млади и опитни волейболисти.

Петима юноши от школата на клуба ще бъдат част от мъжкия тим. Това са бронзовите медалисти за кадети Даниел Мицин, Стилиан Делибосов, Мартин Мандаров, Кристиан Сланчев и Иван Елчинов са играчите, върху които управлението на тима ще подчертава, с концепция в близкото бъдеще те да бъдат титуляри.
 Ерик Стоев ще играе в Пирин (Разлог) Ерик Стоев ще играе в Пирин (Разлог)
Тимът от Разлог има четири нови попълнения - завърналият се след няколко сезона в тимовете на Арда (Кърджали), Дунав (Русе) и Хебър (Пазарджик) Дейвид Кръстев, Теодор Каменов и Кристиян Алексов от Люлин, както и младежкият национал Ерик Стоев от Сливнишки воин (Сливница).
 Благовест Катранджиев ще продължи да бъде отпред на волейболния Пирин Благовест Катранджиев ще продължи да бъде отпред на волейболния Пирин
Начело на тима още веднъж ще бъде Благовест Катранджиев, който ще води отбора за втори следващ сезон. Играещ асистент треньор пък ще е опитният Костадин Гаджанов.
 Костадин Гаджанов ще бъде играещ помощник-треньор на Пирин (Разлог) Костадин Гаджанов ще бъде играещ помощник-треньор на Пирин (Разлог)
" Започваме подготовка на 29 август. Тренировъчният развой ще се води в Разлог. Основно съставът ни е построен от млади момчета. Затова задачите за новия сезон ще бъдат по опция влизане в плейофите и опазване на мястото в елита ", съобщи за BGvolleyball.com Благовест Катранджиев.

Съставът на Пирин (Разлог) за сезон 2022/2023: 

Разпределители:

Любомир Агонцев

Даниел Мицин

Диагонали:

Мартин Юруков

Дейвид Кръстев

Посрещачи:

Мартин Мандаров

Иван Елчинов

Теодор Каменов

Кристиян Алексов

Ерик Стоев

Центрове:

Стилиан Делибосов

Костадин Гаджанов

Васил Атанасов

Либера:

Кристиан Сланчев

Дафин Коцаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР