СДС-Благоевград заяви безрезервната си подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев, който

...
СДС-Благоевград заяви безрезервната си подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев, който
Коментари Харесай

СДС-Благоевград с категорична подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев от ГЕРБ

СДС-Благоевград съобщи безрезервната си поддръжка за кандидат-депутата Илиан Георгиев, който е на второ място в листата на Коалиция „ ГЕРБ-СДС “.

„ Всички ние дружно, обединени и сплотени, няма да жалим сили и сила, с цел да се случват положителни неща в нашия град. Време е Благоевград да поеме по своя път на възобновление и развиване “, съобщи Мария Гошева, ръководител на общинската организация. Тя призна, че с Илиан Георгиев се познават от дълги години и има вяра в неговия опит – професионален и политически. „ Това е най-хубавият избор, който нашите съграждани могат да създадат “, добави общинският ръководител на Съюз на демократичните сили.

Доверие на благоевградския претендент за депутат от ГЕРБ даде и Борислав Миланов, член на Националния съвет на Съюз на демократичните сили. Той също беше безапелационен, че Благоевград би трябвало да има собствен народен представител в идващото Народно заседание.

Илиан Георгиев се върна в младежките си години и напомни, че е израснал с демократичните хрумвания и полезности на Съюз на демократичните сили. Затова приема поддръжката за напълно естествена и доста персонална. Той благодари за доверието, което му оказват членовете на Съюз на демократичните сили в регионалния център на Пиринско. И ги увери, че ще даде всичко от себе си за развиването и на Благоевград и района.

„ Всеки ден се срещам със стотици хора. Говорим на всевъзможни тематики. Проблемите са доста пред цялата страна. Надявам се, че след 9 юни ще има устойчиво ръководство, което да работи решително и в полза на жителите. Ще дам единствено един образец - България е усвоила едвам 4% от средствата по Плана за възобновяване и резистентност “, сподели Илиан Георгиев.

Той още веднъж акцентира, че Благоевград заслужава да има собствен депутат в идващото Народно заседание и че ГЕРБ-Благоевград влиза в тази предизборна акция с убеденост, че ще реализира мощен резултат.

Това е втората поддръжка от партия за кандидат-депутата Илиан Георгиев. Преди дни той получи доверието и на Политическа партия „ Движение Гергьовден “, когато в Благоевград дойде персонално почетният ръководител Любен Дилов-син. Той увери, че в лицето на Илиан Георгиев освен Благоевград, само че и региона ще имат собствен ослепителен представител в Народното събрание, който може да направи доста положителни и потребни неща за жителите на района.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР