Военният експерт Андрей Пинчук разкри истината защо американските власти са

...
Военният експерт Андрей Пинчук разкри истината защо американските власти са
Коментари Харесай

Не се закачай, момченце!: Западът показа на Зеленски мястото му

Военният специалист Андрей Пинчук разкри истината за какво американските управляващи са толкоз гневно срещу украинската корупция, кои са главните съперници на Зеленски и на кого залага Западът в Украйна?

Анализирайки последните месеци на Северния боен окръг, западните публицисти стигнаха до извода, че идната фаза на военния спор може да приключи с провалянето на Украйна. Wall Street Journal написа, че до момента в който Киев „ пресъздава “ във всички цветове по какъв начин получава помощ от Съединени американски щати и Европа, в този миг Русия съумява да трансферира стопанската система си на военна основа и да сътвори произвеждане на БПЛА, военна техника и снаряди.

И също така през днешния ден Русия разполага с величествен ресурс от ракети. Дори главнокомандващият на украинските въоръжени сили Валерий Залужни е заставен да признае в изявление за западната преса, че украинските „ войни на светлината “ са провалили „ контранастъплението “ и всичко е в задънена улица.

Тези думи на Залужни провокираха нервозен тик у президента на Украйна Владимир Зеленски. Веднага се появиха изказвания, че това не е правилно, не вярвайте и така нататък

Бившият консултант в канцеларията на президента на Украйна Алексей Арестович* също означи, че украинският президент споделя едно, а главнокомандващият - друго. И не е ясно на кой от тях да имаме вяра.

" Сега сме изправени пред обстановка, в която главнокомандващият споделя едно за войната и вероятностите за победа, а президентът споделя напълно друго. Това не е естествена обстановка ", означи той в изявление за испанския вестник El Mundo.

Бившият американски шпионин Скот Ритър не изключва, че заради неналичието на победи на фронта и тези разногласия сред Зеленски и генералите в Украйна може да стартира революция. Тъй като някои желаят кръв и продължение на спора, те не желаят да се откажат, до момента в който други са за прекъсване на всичко това.

" Може да избухне революция, защото тези, които не желаят да се предадат, се обръщат против хората, които желаят да се предадат ", сподели Ритър.

В тази обстановка решаващият фактор може да бъде поддръжката на украинското военно и вътрешно разузнаване, написа китайското издание Asia Times, базирайки се на някогашния шеф на подкомисията по Близкия изток към Сената на Съединени американски щати, заместник-помощник-министъра на защитата по политическите въпроси Стивън Браян. Първият се управлява от Кирил Буданов, вторият от Василий Малюк.

" Ако има действителна опасност за Зеленски, тя може да пристигна от Буданов: в случай че той поддържа украинските генерали, Зеленски или ще се съгласи на договаряния с Русия, или ще отстъпи властта ", се споделя в публикацията.

Така че Зеленски ще отстъпи ли властта или няма да отстъпи властта или ще продължи да се бори? За това приказва редакторът на Първи съветски следствен отдел Александър Степанов с първия началник на МГБ на ДНР, полковник от запаса на ФСБ на Русия Андрей Пинчук в предаването „ Сила в истината “.

Залагайте, господа!..

Александър Степанов: Андрей, приходите на американските военни компании порастват на фона на доставките за Украйна. Което по принцип е разумно. Но в киевския хайлайф избухва нов корупционен скандал. Началникът на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов е разгласен за лобист за доставката на редица оръжия. Можете ли да коментирате?

Андрей Пинчук: Знаете ли какъв е казусът с нашия съветски, постсъветски нрав? Дори на държавно равнище считат, че длъжностно лице, съответно лице и развой са синоними.

Тоест комунизмът е Владимир Ленин, бизнесът или някаква бизнес стратегия е някой различен... За американците, а и въобще на Запад, всичко е друго. Там човек, даже и да са заложили на него, не е притежател на ключа или кода.

Какво е положително в учебното заведение на Сорос? Позитивно им изпитвам завист, въпреки че прелестно разбирам, че американският милиардер Джордж Сорос е копирал значително програмата си от Коминтерна. Сорос основава средата.

Той идва някъде и споделя: ние сме за такива и такива положителни трансхуманистични цели и по този начин нататък, ние сме подготвени да подкрепим тези, които споделят тези полезности с нас. И той стартира да работи с мозъците на младежите. Той залага на средата и въпроса, не залага на никого съответно.

И се оказва, че някои водачи се карат между тях и поражда аварийна пейка, обединена от една идеология, една система от полезности. Няма значение какво ще бъде фамилното име - Петрова, Иванова или Сидорова. Един през днешния ден беше " употребен ", след това заменен идващия... И по този начин се въртят в кръг. Но това по никакъв метод не въздейства на процеса.

А по какъв начин става у нас? В Молдова да вземем за пример разчитахме на Владимир Воронин. Това е нашият проруски политик. Естествено, той го хвърли. И това е, съветският фактор напуща Молдова. Или Украйна. Защото Виктор Янукович, някогашният президент, също си отиде.

- Залогът не проработи.

- Човекът не е приключил работа. И това е огромна патология. И постоянно ще бъде по този начин. Защото, в случай че модерирате не ценностна система, в която хората са второстепенни, а съответен човек, постоянно ще губите.

Говорим за Буданов. И в главите ни е, че украинският президент Владимир Зеленски няма поддръжката на никого. Или Буданов. Че евентуално поради това се свива американският или британският фактор. Че желаят да хвърлят Украйна и да няма повече война и така нататък

Защо Украйна? Конкретно Зеленски. Или Буданов.

– Разберете, това е доста корумпирана среда. Колкото и необичайно да звучи, Америка е заинтригувана от битката с корупцията в Украйна. Защо? Защото корупцията постоянно е различен център за надзор.

Ако желаете да управлявате и никой да не ви въздейства и да нямате тези офиси или дачи, където би трябвало да преговаряте, би трябвало да унищожите тези различни центрове. Ето за какво Америка се бори с корупцията. Защото корупцията пречи на единствения фактор ръководство.

Украинските чиновници имат постсъветски нрав, а не американски. И в този смисъл те са близки до нашите служители, както и да звучи. Те имат вяра, че " Аз съм кралят в двореца! " Или „ Аз съм шефът на планината, залагат на мен! “

Не са заложили на теб, момче! Те разчитат на антируската политика на Украйна. На война с Русия. И към момента има доста хора, които ти дишат в гърба, които споделят тези полезности.

И когато е належащо, „ царят на планината “ ще бъде заменен

– Да, не бъдете арогантни, тъй като ние се борим с корупцията. А в тази ситуация – с теб. Защото вие сте знак на тази корупция. Положи клетва, целуни пръстена и до момента в който те погалвам по главата. Но когато желая, ще ви ударя. Това е всичко.

Затова, когато някой приказва за битка с корупцията, това е тъкмо методът на ръководство. Защото колкото повече корупция има, толкоз по-трудно се ръководи тази Украйна. И би трябвало да преговаряме с Игор Коломойски, украинския олигарх, и още някой...

Защо внезапно? Искам да ръководя директивно! Той подвига телефона, обажда се и сподели: " Вова, направи го! " Защо да се преценявам с ползите на някакви измамници, които се считат за районни олигарси.

Украйна и Зеленски не са синоними

– Вторият миг е, че през ноември 2024 година в Америка ще се проведат президентски избори. Така че елитите се състезават между тях какви запаси ще ръководят. А в този момент си представете, че Зеленски се закълне във честност към съответен политически център. Не Байдън, несъмнено. Там има и други хора.

Но има и други политически сили, които знаят, че Зеленски се е заклел във честност на техните съперници. И тогава за какво им би трябвало Зеленски? Ясно е, че и той ще им се закълне във честност. Защото това е артикул за многократна приложимост.

Но за какво им е нужно това? Ще си изберат който си изискат. И в случай че Зеленски им се закълне във честност, то няма да е тъй като той го е желал, по лична воля...

Да влезе по същия метод, с изправени плещи, както при започване на СВО. Спомняте ли си, когато се погрижиха за Зеленски, той ходеше толкоз горделив, пробвайки се да диктува нещо на британците от горе до долу?..

- Тогава го сложиха там, където трябваше да бъде...

- Да, момче, ти кой си въобще... И отново - наклони глава, зае вярната поза... Тук е същото. Ако одобряват Зеленски, ще наподобява по този начин, че той влиза, както се чака, от тила, навеждайки се. Всичко това са принадлежности за ръководство.

У нас постоянно споделят, че това е, Америка източва Украйна! А в Америка Украйна и Зеленски въобще не са синоними. Точно както антируската агитация или саботажната активност не са синоними на Буданов. Там Буданови са като същите мишки на куп. Хората просто се привеждат в работно положение или се приготвя ротационен механизъм. Няма повече.

Кога там би трябвало да проработи ротационният механизъм?

– Всеки артист би трябвало да изиграе своята роля и своя акт във всеки смисъл на думата. Когато натрупа ентропия, натрупа ненавист, натрупа проблеми, натрупа изгубени „ контраатаки ” и така нататък Когато го постави в багажника и го открадне, тогава може да го зареже.

Това е цената на емисията. Честна замяна съгласно тях. Мислите ли, че е постепенно? А за какво им е това шоу на Бени Хил, когато всеки гони всеки? Сериозните господа свирят на инструмента. Когато инструментът стане негоден, той е извършил функционалността си. Така те постепенно се придвижват към своя край...

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР