Военният анализатор и директор на Музея на военновъздушните сили Юрий

...
Военният анализатор и директор на Музея на военновъздушните сили Юрий
Коментари Харесай

Руски експерт: Кремъл смени тактиката при ракетните удари в Украйна

Военният анализатор и шеф на Музея на военновъздушните сили Юрий Кнутов съобщи, че съветските военни са употребявали нова тактичност за нанасяне на ракетните удари против Украйна. Той сподели това в изявление за " Mосковски комсомолец ".

" Ако преди използвахме единствено ракети " Калибр ", а по-късно се включиха и безпилотни самолети камикадзе от вида " Геран ", в този момент използваме безпилотни самолети, които изпреварват съвсем главната маса ракети и отвличат вниманието на системата за противовъздушна защита, принуждавайки съперника да хаби ракети за извънредно евтини и безполезни безпилотни самолети ", сподели Кнутов.
 Първо
Първо " Джавелин ", по-късно HIMARS, в този момент " Пейтриът " - Какво следва?

Генерал Ходжис: Въпросът е по какъв начин да се помогне най-вече на Украйна, без да прерасне в спор САЩ-Русия или НАТО-Русия

Според него точно " всеобхватността и смяната в състава на средствата за нахлуване " разрешават най-ефективните удари по инфраструктурата на Украйна. В резултат на това, употребявайки новата тактичност, са унищожени четири дивизии за противовъздушна защита на украинските въоръжени сили.

По-рано беше обявено, че съветските въоръжени сили са създали ефикасни тактики против HIMARS , които са доставени на украинските въоръжени сили от Съединени американски щати.

Експертът Василий Дандикин изясни, че съветската техника за противовъздушна защита се е научила да смъква украински ракети и в този момент съветската войска " ловува " непосредствено за пусковите установки .
 WSJ: Съединени американски щати скрито са понижили обсега на дадените на Украйна HIMARS
WSJ: Съединени американски щати скрито са понижили обсега на дадените на Украйна HIMARS

Мерки от Белия дом

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че край Харков е открита позиция на украински елементи и е унищожена радарна станция на зенитно-ракетната система С-300, принадлежаща на украинските въоръжени сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР