Военната сделка между САЩ и Япония ще помогне за спирането

...
Военната сделка между САЩ и Япония ще помогне за спирането
Коментари Харесай

Япония ще се защити от КНДР, когато си купи оръжие от САЩ

Военната договорка сред Съединени американски щати и Япония ще помогне за прекъсването на опасността от Северна Корея. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп след диалозите си с японския министър председател Шинзо Абе, представен от „ Гаридън. “

„ Вие ще може да сваляте севернокорейските ракети, когато си поръчате съоръжение от Съединени американски щати. Важно е, че министър председателят Абе ще закупи големи количества военно съоръжение, както би трябвало. Това е най-хубавият вид. Това са работни места за Съединени американски щати и сигурност за Япония.

Някои настояват, че моята изразителност е прекомерно твърда. Вижте обаче какво стана с тази прекомерно мека изразителност през последните 25 години. Сега е времето Съединени американски щати и Япония да подложат КНДР на оптимален напън. Там би трябвало да стартират да съблюдават обещанията си “, съобщи Тръмп.

В същото време японският министър председател Шинзо Абе приветства напъните, които Китай прави в опита си да ограничи нуклеарната стратегия на Северна Корея.

„ Китай би трябвало да играе по-голяма роля в прекратяването на нуклеарната стратегия на Северна Корея. Ние поддържаме президента Тръмп, когато той споделя, че всички благоприятни условия са на масата. Япония и Съединени американски щати са на 100% дружно. Уверих господин Тръмп в това “, съобщи Абе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР