води преговори с инвестиционния фонд CVC с цел да получи

...
води преговори с инвестиционния фонд CVC с цел да получи
Коментари Харесай

Барселона е напът да се сдобие с изненадващ спонсор за зимни покупки

води договаряния с капиталовия фонд CVC за да получи средства от тях за зимни прехвърляния, оповестяват редица медии в Испания. Посредник в договарянията е капиталовата банка " Goldman Sachs ", която по-рано финансира клуба с 595 милиона евро.
Разговорите вървят добре и са покрай триумф. Според вестник " Спорт " двете страни са на прага на съглашение, само че за каква сума става въпрос не се оповестява. " Goldman Sachs " има положителни връзки както с Барселона, по този начин и със CVC, поради което желае двете страни да си сътрудничат.
През лятото на 2021 година управлението на , представлявано от президента Хавиер Тебас, влезе в съдействие с капиталовия фонд от Люксембург. Това докара до кавги, защото Футболната федерация на Испания счете тази договорка за противозаконна.
Недоволни от съглашението бяха и трите водещи клуба на Испания - Реал Мадрид, Атлетико (Мадрид) и самият Барселона. То гласи, че клубовете в Ла Лига и Сегунда дивисион ще получат към 2 милиарда евро, само че за това ще дадат на фонда 8% от комерсиалните си доходи и 11% от аудиовизуалните си права.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР