Водещият кандидат на партия Алтернатива за Германия в избирателния район

...
Водещият кандидат на партия Алтернатива за Германия в избирателния район
Коментари Харесай

Конкурент на Меркел обещава "да я детронира"

Водещият претендент на партия " Алтернатива за Германия " в изборния регион на канцлера Ангела Меркел Лайф-Ерик Холм съобщи, че на парламентарните избори на 24 септември ще я " детронира " и ще я " прати вкъщи ", съобщи Ройтерс.

От 1990 година Меркел се кандидатира и е избирана за народен представител от еднакъв изборен регион в провинция Мекленбург-Предна Померания, въпреки че е израснала в Темплин - град в прилежаща провинция.

Хол, който е на 47 години, се показва като " локално момче " и акцентира, че желае да " прати Меркел вкъщи ". " Тук Меркел беше доста известна, това е правилно. Но времената се трансформираха ", сподели той пред Ройтерс и съобщи, че тя ще заплати за решението си от 2015 година да отвори границите на Германия за мигрантите. " Хората питат: какви ги прави тя? "

През 2013 година Меркел завоюва в този изборен регион с 56 %. Сега обаче АзГ е окрилена от триумфа си на районните избори в Мекленбург-Предна Померания предходната година, когато получи по-добър резултат от нейната партия, останала на трето място.

Използвани са материали на Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР