*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на

...
*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на
Коментари Харесай

Водещите новини! Изненада!—Пътният бранш спира протестите си. Последен ден за 47-ото Народно събрание


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 29 юли ***

 

Изненада…!

Пътният отрасъл стопира с митингите. Ще търсят разговор със служебното държавно управление.

***

Стартира последният работен ден на 47-ото Народно заседание. Този състав на Народното събрание стартира работа на 3 декември, 2021 година Оттогава до през днешния ден организира 98 съвещания.

***

„ Те са по принцип съперници, само че и взаимно подвластни един от различен, всеки от тях натрупа срамни секрети за другите, и се съюзяват когато ползите им са застрашени. На всичкото от горната страна имат основен прокурор, който е в тяхна услуга и ги пази “.

***

„ Ние имаме подписан контракт с „ Газпром “, който е в действие до декември месец. Нямаме газ от Русия, тъй като по контракт ние два пъти се опитваме да платим в долари – те не одобряват заплащанията “.

Това изясни пред бТВ Владимир Табутов, депутат от „ Продължаваме промяната “.

„ Ако те имат предпочитание да продължим съдействие, то това би трябвало да е диалог сред двете страни по контракта, а не политическо изказване от Митрофанова “, добави той.

***

Благодарим за комплимента

***

„ Вчера Министерски съвет (МС), в последния ден, взе едно дълго чакано решение и то е да компенсира родителите, на които децата им не са признати в яслите. 

Още в бюджета през февруари бяха планувани пари за това, по мое искане, и в този момент с разпореждане на Министерски съвет, бяха написани разпоредбите и хората могат в детайли да се срещнат с тях. 

Те са същите, както и с детските градини. С платежния документ ще получават сумата от 372 лева на месец “. 

Това сподели в изявление за Novini.bg Елисавета Белобрадова от „ Демократична България “.

***

Още една добра вест, чието гласоподаване беше спирано и възпрепятствано поради систематични неналичия на кворум

***

„ Тя, както съобщи обвиняването, е умъртвила мъжа, за който е била принудена да подписа брак на 15-годишна възраст. Заради сходни закононарушения бяха наказани още три дами “.

***

Колумбия и Венецуела ще възобновят дипломатическите си връзки, откакто години наред не поддържаха такива, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Правителствата на двете страни ще назначат свои посланици надлежно във Венецуела и в Колумбия и ще работят за усилване на сигурността по общата си граница.

***

Бившият бразилски президент Луиз Инасио Лула да Силва (на основната снимка) води с 18 % на Болсонаро в прогнозите за настройките на гласоподавателите за вота за държавен глава през октомври, съобщи Агенция Франс Прес, като се базира на изследване на социологическата организация Datafolha, заяви Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР