Водещата на предаването „Бригада Нов дом” – Мария Силвестър, има

...
Водещата на предаването „Бригада Нов дом” – Мария Силвестър, има
Коментари Харесай

Мария Силвестър не иска деца и сватба

Водещата на предаването „ Бригада Нов дом” – Мария Силвестър, има връзка с много по-младия от нея Михаил Пенев от 2 лета. Разликата във възрастта им е 17 години. Въпреки че връзките им са съществени, синеоката брюнетка не мисли за брак и не желае повече деца. Тя има наследник в тийнейджърска възраст и не ще на 44 години занапред да дундурка бебе.

Наскоро Мария разгласява фотоси с булчинска рокля, само че фрагментите са част от рекламна акция и нямат нищо общо с персоналния й живот. Тя е безапелационна, че след тежкия бракоразвод, пред който мина преди 7 години, няма мощ на света, която да я води още веднъж да олтара.



Актрисата нееднократно е разказвала, че след раздялата с някогашния й брачен партньор е останала на улицата с малко дете на ръце, безусловно с няколко лв. в джоба и без покрив над главата. Тогава тя почнала от нулата и едвам си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище.

„ Осъзнах, че на 37 години би трябвало да стартира живота си изначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като „ по този начин трябва”, а тъй като не желаят да трансферират контузиите си на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат. Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно!”, изля болката си Мария в персоналния си профил в инстаграм. Тя изрази поддръжката си към всички дами, които минават през тежка разлъка и с думите си им вдъхна куржа да продължат напред.

Водещата на „ Бригада Нов дом” се разведе с някогашния си брачен партньор Силвестър Силвестров през 2014 година и претърпя същински призрачен сън. С известния артист и шоумен се разделиха поради изневери от негова страна и макар многочислените опити да оправят връзките си, най-после удариха на камък. По това време Силвестров необятно афишираше интимната си връзка с известната най-много на околните си като писателка и сценаристка Ангелина. С държанието си той надълбоко нарани Мария. Макар че доброжелатели я уведомили за любовницата, тя въпреки всичко дала втори късмет на брачна половинка си, само че той още веднъж се издънил. „ Точно когато си мислиш, че всичко си не запомнил, неприятните мемоари внезапно нахлуват в главата ти и те карат да приказваш и правиш ужасни неща”, разказвала е водещата. Тя не могла да преглътне измамата и дълго време носила мъка в себе си. В последна сметка през днешния ден някогашните съпрузи поддържат връзка поради сина им Давид, само че очевидно на Мария не й е било елементарно да не помни болката, която е изживяла.

Откакто се разведе, хубавицата не споделя доста за персоналния си живот, само че въпреки всичко е известно, че поддръжа връзка с младока Михаил Пенев. Водещата е споделяла, чe в нaчaлoтo имaлa пpитecнeния ĸaĸ щe peaгиpaт близĸитe й на огромната възрастова разлика от 17 години, нo вeчe не се смущавала. Вcичĸи oдoбpили гaджeтo й, вĸлючитeлнo й cинът й. „ Хората се срещат и имат две варианти - или да им пука какво споделят другите, или не. Във всеки един миг имате невероятната опция да изпитате обич. Или я живеете, или я пропускате!”, разяснява Мария.

Тя никак не се смущава, че приятелят й е роден през 1994 година и може да мине за нейн наследник. В началото желала единствено да забавлява, само че последователно връзките й с Пенев станали съществени. „ Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще сред нас единствено времето ще покаже”, споделила водещата пред свои близки. Със сигурност обаче в проектите не й не влизали бременност и дундуркане на още бебета.

Не е ясно с какво тъкмо се занимава Михаил, само че съгласно осведомени има заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В предишното имал алъш-вериш с полицията поради шофиране без брошура и приложимост на алкохол, само че сякаш се отказал от нездравословните привички поради Мария. Живял е известно време в Лондон, само че не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България. Водещата и гаджето й са дружно от към 2 години. Запознали ги общи другари и младокът направил първата крачка. Представил се за нейн огромен обожател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана, само че след това склонила и по този начин почнала връзката им. Той се разбирал доста добре със сина й Давид и с това дефинитивно я спечелил, писа Уикенд.

Актрисата е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното и те са останали зад тила й. Бързо се намерили и нови ухажори, които да издигнат самочувствието й след развода. Тя се хвали, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже проявявали интерес към нея. Даже й отправяли неприлични оферти. „ Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, само че тогава не съм получавала такива предложения. Мина се време, станах на 40 и ето - случи се!”, твърди водещата. Тв звездата в последно време поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Преди време тя качи доста килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да си върне манекенските ограничения.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР