Внушителен успех и рекорден интерес отбелязват музикалните критици за въздействащата

...
Внушителен успех и рекорден интерес отбелязват музикалните критици за въздействащата
Коментари Харесай

Шоуто на ABBA с 5 пъти повече концерти от оригиналния състав на групата


Внушителен триумф и рекорден интерес означават музикалните критици за въздействащата продукция „ Шоуто на ABBA “. Създаден преди повече от 15 години в чест на именитата шведска група АВВА, впечатляващият театър може да се похвали с 5 пъти повече концерти от тези на истинския скандинавски състав.

Българската аудитория също ще има неповторимата опция да преживее магията на „ Шоуто на ABBA “ на 29 септември в София - Зала 1 на НДК, и на 27 септември в Античен спектакъл Пловдив, оповестиха от MOKO Solution.

Още с първото си показване на сцена през 2001 година в Норвегия, „ Шоуто на ABBA “ съумява да очарова всички фенове на емблематичната четворка. Благодарение на грандиозната премиера следват повече от 700 концерта в 40 страни на 5 континента и над 2 млн. продадени билети в целия свят, до момента в който самите ABBA имат осъществени 130 концерта. Най-големият лайв на шоуто е пред 70 000 аудитория в Сао Пауло, Бразилия.

Днес, 17 години след основаването си, „ Шоуто на ABBA “ продължава да притегля хиляди нови фенове на именитата поп група с неповторим двучасов лайв, отдаден на 45-годишната музикална история на ABBA. Песните и безконечните шлагери в спектакъла се извършват от група „ Waterloo “ и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния талант Матю Фрийман. В шоуто взе участие и именитият саксофонист на ABBA - Улф Андерсон.

Шоуто на ABBA: София - 29 септември, зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 40 до 80 лева, Оркестрина – 100 лева VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Пловдив - 27 септември, Античен спектакъл Пловдив. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim и Билетна каса Пловдив. Цена на билетите: от 50 до 80 лева /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР