ВМРО се регистрира за изборите за президент и парламент. Днес

...
ВМРО се регистрира за изборите за президент и парламент. Днес
Коментари Харесай

ВМРО убедени, че в 47-ото НС има място за тях

Вътрешна македонска революционна организация се записва за изборите за президент и парламент.

Днес организационният секретар на партията Юлиан Ангелов, членът на националното управление Александър Сиди, ръководителят на столичната организация Владимир Митов и депутатът в 44-ото Народно събрание Мария Цветкова, съпроводени от представители на младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация, внесоха в ЦИК документите за регистрация.

Войводите ще вземат участие със своя кандидат-президентска двойка, само че имената на тандема ще станат ясни през идващите дни.

Влизаме в конкуренцията с твърдото разбиране, че в идващия парламент има място за патриотична групировка като Вътрешна македонска революционна организация, съобщи Ангелов при влизането в ЦИК.
Той посочи, че постоянно са отстоявали само българския интерес и затова е значимо да продължат да бъдат фактор в политиката.

Ангелов увери, че в 47-ия парламент Вътрешна македонска революционна организация ще направи нужното да има съгласие и единодушие сред другите партии.

България има потребност от непоклатимост и от постоянно държавно управление, изключително в разгара на тежката икономическа рецесия, безапелационен бе той.

Организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че в Народното събрание войводите биха работили с всички партии, които не обслужват непознати ползи, не толерират джендър идеологията и " други сходни извращения ".

Категорично обаче той изключи опцията за коалиция с Движение за права и свободи.

Припомняме, на първите парламентарни избори тази година Вътрешна македонска революционна организация се явиха независимо и завоюваха 3.64% от доверието на гласоподавателите или 116 430 гласа, което ги остави отвън 45-то Народно заседание.

За вторите избори на 11 юли Вътрешна македонска революционна организация протегнаха още веднъж ръка към някогашните си към този момент съдружни сътрудници от НФСБ, само че и от " Воля " на Веселин Марешки. Като коалиция " Българските патриоти " трите патриотични обединения приключиха с още по-нисък резултат от 85 796 гласа или 3.14%.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР