ВМРО подкрепят оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева. Това

...
ВМРО подкрепят оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева. Това
Коментари Харесай

ВМРО одобрява оставката на Цачева


Вътрешна македонска революционна организация поддържат оставката на министъра на правораздаването Цецка Цачева. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов във връзка оставката на правосъдния министър.

Той на няколко пъти повтори, че това е честен акт и персонален избор, който се поддържа от воеводите. Доколко обаче ще бъде призната нейната оставка , Ангелов не може да подсигурява, само че той персонално като човек я поддържа.

" Аз поддържам оставката на госпожа Цачева, тъй като тя сподели, че е добър експерт и добър български политик , който сподели, че има морал и подава своята оставка ", акцентира Ангелов.
 Цецка Цачева подава оставка
Цецка Цачева подава оставка

Заради абсурда с жилищата на властта

Ангелов посочи, че в българската политика по този метод би трябвало да се работи, само че се надява институциите да създадат справедливи инспекции по случая с жилищата.

На въпрос ще има ли предложение за нов правосъден министър от обединението на Обединени патриоти, Ангелов съобщи, че има написана стратегия и позиции в изпълнителната власт. Обединени патриоти нямат искания и нямат предпочитание те да излъчат нов министър на правораздаването.

" Има министър-председател и той ще си направи съответни оферти, в случай че тя бъде призната ", изясни Ангелов. По думите му досега ръководещата коалиция е постоянна, само че обикновено е да имаме разнообразни позиции по избрани неща. Няма условия, които да разклатят връзките посред ни, сподели още воеводата.
 Каракачанов оставя отворена врата за коалиция за евроизборите
Каракачанов оставя отворена врата за коалиция за евроизборите

Той вижда война сред две цивилизации - християнската просвета и ислямския коренен свят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР