Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга Капитал е по-добре

...
Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга Капитал е по-добре
Коментари Харесай

Йордан Цонев:Да съставим редовен кабинет, вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга Капитал

Вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга " Капитал " е по-добре да се вземем в ръце и да съставим постоянен кабинет. Това прикани от парламентарната естрада зам.-председателят на 48-ото Народно събрание Йордан Цонев, заместник-председател на Движение за права и свободи.

В процедура по метода на водене на съвещанието той съобщи: " Всеки ще ни назовава както си желае, тъй като ние не изпълняваме конституционните си пълномощия като народни представители. От 4 Народното събрание, три не могат да излъчат постоянен кабинет. "

Ние тогава защо призоваваме от тази естрада, попита Цонев.

Конституцията е дала прецизен и явен метод по какъв начин служебните кабинети да преустановят съществуването си - като се избере постоянен. И вместо да слушаме телевизионните влъхви на кръга " Капитал " е по-добре да се вземем в ръце и да съставим постоянен кабинет - нещо което българските жители чакат от нас, прикани зам.-председателят на Народно събрание.

Тогава няма да има вопли към служебните министри и министър-председатели. Тогава ще съблюдаваме всичко това, което се желае от нас, заключи Цонев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР