Владимир Соловьов, главният пропагандист на руския президент Владимир Путин, заплаши

...
Владимир Соловьов, главният пропагандист на руския президент Владимир Путин, заплаши
Коментари Харесай

Пропагандист №1 на Путин призова Русия да удари Румъния с тактически ядрени оръжия

Владимир Соловьов, основният пропагандист на съветския президент Владимир Путин, заплаши Румъния с офанзива с " тактическо нуклеарно оръжие ". Изявлението, направено в предаването му по телевизионния канал Русия-1, идва след известия, че украински водачи ще бъдат обучавани в Румъния да ръководят самолети F-16, написа " Румъния инсайдър ". 
 
" Това значи, че Румъния към този момент няма да съществува. Това значи, че Румъния ще би трябвало да бъде атакувана с тактическо нуклеарно оръжие ", сподели Соловьов. Изявлението идва, откакто Politico написа, че няколко западни страни обмислят Румъния като допустимо място за образование на украински водачи за изтребителите F-16.
 
" Румъния е една от страните, които обединението от западни страни обмисля да бъде хазаин на образованието ", сподели западен чиновник, поискал анонимност.
 
Групата работи по договаряне на контракт за осъществяване на образование на водачи на място в Румъния, сподели още сегашен и някогашен чиновник на Пентагона.
 
Това не е единствената опасност, отправена от руснаците против Румъния през последната седмица. Проруският губернатор на област Херсон заплаши в четвъртък, че руснаците ще взривят моста Галац-Джурджулещ, който свързва Румъния и Република Молдова. Заплахите бяха отправени, откакто украинците удариха моста, свързващ анексирания Крим с Херсонска област.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР