Бившият треньор на Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн изрази съмненията си

...
Бившият треньор на Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн изрази съмненията си
Коментари Харесай

Бившият треньор сър Алекс Фъргюсън вярва, че Ерик тен Хаг не е правилният човек, който да води нападател на Манчестър Юнайтед

Бившият треньор на Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн изрази подозренията си по отношение на пригодността на Ерик загар Хаг да управлява клуба.

Червените дяволи, които сега са осми в таблицата на Висшата лига, изживяха разочароващ сезон и се изправят пред тежка борба за обезпечаване на европейски футбол през идващия сезон.

Въпреки че имаха опция да завоюват сребърни купи в идния край за ФА Къп против Манчестър Сити, Юнайтед претърпя 18 загуби във всички надпревари този сезон, в това число скорошно проваляне с 4-0 от Кристъл Палас, оповестява Manchester Evening News.

Договорът на Тен Хаг е избран изтича идващото лято и има доста спекулации по отношение на бъдещето му на " Олд Трафорд ", изключително поради продължаващите проблеми със стила на игра на тима.

Мюленстийн, който служи като треньор на първия тим при сър Алекс Фъргюсън в продължение на шест години, има вяра, че непрекъснатите битки на Юнайтед демонстрират, че Тен Хаг може да не е подобаващият за поста. „ Тенденц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР