Владимир Путин подцени отговора на Запада във войната в Украйна.

...
Владимир Путин подцени отговора на Запада във войната в Украйна.
Коментари Харесай

Байдън: Путин подцени отговора на Запада във войната в Украйна


Владимир Путин подцени отговора на Запада във войната в Украйна. Това съобщи американският президент Джо Байдън в речта си " За положението на Съюза " пред Конгреса преди минути.

" Войната на Путин беше преднамерена и непредизвикана ", твърди още Байдън, само че НАТО и светът са били единни в отговора си.

Посланикът на Украйна в Съединени американски щати беше измежду гостите на президента във Вашингтон. Оксана Маркарова беше приветствана по време речта.

Така Байдън съобщи, че Съединени американски щати дават непогрешим сигнал на света и на Украйна.

„ През нашата история сме научили един урок - когато диктаторите не заплащат цена за своята експанзия, те предизвикват повече безпорядък. Те не престават напред. А разноските и заканите за Америка и света не престават да се усилват. Последната офанзива на Путин против Украйна беше преднамерена и изцяло непровокирана. Той отхвърли многократните старания за дипломация. Той смяташе, че Западът и НАТО няма да отговорят. И си мислеше, че може да раздели нашата нация и Европа. Но Путин сгреши. Готови сме. Ние бяхме и останахме единни “, съобщи Байдън.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР