Включил се в играта, за да открие своя праг на

...
Включил се в играта, за да открие своя праг на
Коментари Харесай

Внимание, Родители! 11-Годишният Калоян Се Върза На Безумна Игра В Нета, Ще Съжалява Цял Живот!

Включил се в играта, с цел да открие своя предел на болката.

Първоначално Калоян не признал на майка си Калина Кайдъмова какво е направил. Но откакто излезли мехурите, обезпокоената жена го завела в Клиниката по изгаряния на " Пирогов ".

" Когато излязоха огромните мехури, той ми описа всичко. Дотогава криеше, а аз, като видях синините, взех решение, че се е блъснал. Резултатът е " Пирогов " и белези за цялостен живот. Оказа се, че детето е с тежка форма на измръзване. Получава се химична реакция от смесването на вода, сол и лед и температурата пада до минус 21 градуса. Като се получават доста тежки увреждания. Формата на измръзване е аналогична на изгаряне и провалите са доста дълбоки. Този опит е доста рисков ", съобщи майката на момчето, което към този момент е претърпяло три интервенции и му следва четвърта.

По думите й той не е първият пациент на отделението по изгаряне. Много деца преди него са потърпевши при същото предизвикателство.

Това не е единствената рискова игра в интернет. 14-годишно момиче беше намерено от служители на реда на мантинелите на Автомагистрала " Тракия ". То търсило богатство. В играта взели участие и по-малки деца. Участниците би трябвало да пуснат местоположението си и играта им демонстрира навръх къде да търсят.

" От игра в интернет намерили локация, в която търсят сандъче със скрити съкровища. Добре че тогава е минал някакъв човек, който се е обадил на полицията. Те са се разхождали с двама другари сред мантинелите на скоростната дъга по пътя за Чепинци на автомагистрала " Тракия ", разкри майката на момичето.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР