ВК Нефтохимик спечели титлата за трета поредна година, след като

...
ВК Нефтохимик спечели титлата за трета поредна година, след като
Коментари Харесай

Как ВК Нефтохимик стигна до най-убедително спечелената си титла?

ВК Нефтохимик завоюва купата за трета поредна година, откакто подчини Хебър във финалния плейоф. Бургазлии стигнаха до купата по допустимо най-убедителния метод съпоставено с предходните 2 години.

Момчетата на Николай Желязков не позволиха проваляне този сезон в плейофите, за разлика от предходните два сезона.

Треньорът на Николай Желязков и разпределителят Георги Братоев бяха специфични посетители в предаването „ Златният гейм “ по DIEMA SPORT 2. Те проучиха триумфа и споделиха своето мнение в какво се корени триумфа.

„ Хебър ни надигра в мача за Купата волейболно. Те бяха в доста добра форма. Аз бях след травма, Ники Учиков след Световното не бе играл 4 месеца, Джорджревич също, Тошко Тодоров също. Ние загубихме, само че имахме своите шансове. Получи се по този начин, че Хебър даде всичко от себе си и надигра тим, в който трима-четирима не бяха играли от дълго време. След това ние вдигнахме равнището “, разяснява Братоев.

„ Мисля, че откогато поех отбора тренирахме и се готвихме за тия плейофи и няма да е заслужено да споделяме единствено заслугата на Георги и Учиков. Заслугата е на всички. Ние се чувствахме готови. Това ни даде самочувствието. Отделно това са състезатели, играли такива мачове. Това способства за резултата “, показа на собствен ред Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР