Докато Конър Макгрегър се готви за дългоочакваното си завръщане в

...
Докато Конър Макгрегър се готви за дългоочакваното си завръщане в
Коментари Харесай

Удар по Конар: Съдът го задължава да осветли финансите си, рискува 20 милиона евро

Докато Конър Макгрегър се готви за дълго чаканото си завръщане в осмоъгълника, ирландската ММА звезда получи тежък удар от съда.

Той бе заставен да разкрие публично какъв брой е спечелил от продажбата на неговата марка уиски Proper No Twelve, акциите на която бяха изтъргувани за 600 милиона $. Конър е съден във Върховния съд и в случай че загуби, може да му коства до 20 милиона евро.

Макгрегър отхвърля каквито и да е нарушавания от негова страна и се зарече да пази положителното си име. Две каузи води някогашният му непосредствен другар и сътрудник - пенсионираният ММА войник Артьом Лобов.

Двамата упражняваха дружно и пътуваха по света години наред. Лобов, който има магистърска степен по бизнес, твърди, че е измислил цялата концепция за марката уиски на Макгрегър и в началото е оказал помощ за основаването й в ранните години. Лобов обаче упорства, че в никакъв случай не е получавал нищо от обещаното.

35-годишният Макгрегър призна в своя отбрана, че е предложил на съдружника си един милион $, само че остарелият му другар отказал. В момента Лобов го съди за петте си %.

Говореше се, че Конър е прибрал 130 милиона евро от своя дял.

Нещо повече - Лобов заведе и второ дело за клюка против Макгрегър, откакто ирландецът го назова " плъх " в акаунта си в Twitter, който има публика от съвсем 10 милиона души. Този случай също минава през Върховния съд на Дъблин сега.

 

Източник dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР