Визитка Симеон Пешев е старши мениджър Финтех и дигитални услуги

...
Коментари Харесай

Предлагаме нов метод, алтернативен на картовите разплащания

Визитка Симеон Пешев е старши управител " Финтех и цифрови услуги " във Vivacom от 2016 година Има повече от 20 година опит в областта на телекомуникационните и финтех услугите. Завършил е Henley Business School by the University of Reading и ХТМУ - София. Pay by Vivacom е на пазара от към този момент година. Какви са резултатите и изводите ви за този интервал?
Да, към този момент сме на пазара една година и макар предизвикателните и динамични условия, в които стартирахме, считам, че избрахме точния миг и успяхме да предложим съответни услуги на потребителите си, с цел да улесним разплащанията им. Доволни сме, че за толкоз къс интервал успяхме да достигнем до 100 000 консуматори на приложението. Впечатленията ни са, че цифровите заплащания се трансформират в неделима част от всекидневието ни и от ден на ден консуматори се убеждават в приложимостта и удобството на мобилните разплащания с телефон или онлайн спрямо останалите стандартни способи за заплащане.
Какво отличава Pay by Vivacom по отношение на други финтех услуги и приложения, кои са неговите преимущества?
- С Pay by Vivacom предлагаме на потребителите не просто средство за разплащане, а решение за елементарно и дейно ръководство на финансите им. Даваме им убеденост, че могат да разполагат с парите си когато и да е, без нуждата да носят пари в брой, всичките си платежни карти или карти за преданост.

Успешен образец за това е неповторимата Mastercard Digital First - една от първите в света и първа по рода си в България дебитна карта с минималистичен дизайн и в допълнение равнище на сигурност. На пластиката е изписано единствено името на картодържателя, а сензитивната информация - неповторимият 16-цифров номер (ПАН), CVC кодът за онлайн заплащания и срокът на годност, е налична единствено в цифровия портфейл.

Още при пускане на приложението регистрирахме интерес към зареждане на приложението с пари в брой. Отскоро тази опция е налична, като потребителите могат да внесат пари в брой на всяко устройство на " Кештерминал " в страната, а импортираната сума мигновено става налична по сметката им в приложението.

Стремежът ни е да предложим на потребителите в България услуги, които са използвани, комфортни и сигурни за потребление и са напълно съобразени с потребностите им. Това намира отражение и в проектите ни за бъдещото развиване на услугите, налични посредством Pay by Vivacom.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР