Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани

...
Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани
Коментари Харесай

Официално откриване на Една масонска приказка в Галерия Vivacom Art Hall на Оборище 5

Vivacom Art Hall Oborishte 5 има удоволствието да ви пoкани на извънредна галерия " Една масонска приказка " от създателя с псевдоним " Анонимус ". Официалното разкриване ще се състои УТРЕ на 13.10.2021 от 18:30 часа.

Авторът споделя за изложбата:

" Рисунката е образно показване на мисъл като въображение чрез изображение онлайн или мъртво създание. Това е и най-точната предварителна схема на склуптура, маслено платно, архитектурен обект и най-евтиното. В архитектурата е проект, в счетоводството - сметка, записка за артикули, некролози свидетелства, дипломи, награди да илюстрираш една мисъл, една дума, една преживелица, един разказ е твоята интерпретация скеч, подигравка, ex libris или графити рисунките или преразкзват преживелица, положение или шокират с думи или без думи. Една рисунка не би трябвало да топли, имате си нагревател, не би трябвало да е гладна, имате си ледник и не би трябвало да е глупава - имате си тв приемник.

Рисунката е илюстрация на мисли, значи е всичко, начало на всяко изкуство. "

Е/А - Л/Л 22.07.2021 Анонимус

Тази специфична селекция от 50 рисунки ще може да бъде забелязана в зала " Галерия " в Vivacom Art Hall Oborishte 5 в интервала от 13.10.21 година до 21.10.21 година - вход свободен. *Всички произведения могат да бъдат закупени.

*Събитието ще се организира при съблюдаване на всички настоящи все още противоепидемични ограничения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР