Вицепремиерът Валери Симеонов премина в яростна атака срещу прекия си

...
Вицепремиерът Валери Симеонов премина в яростна атака срещу прекия си
Коментари Харесай

Вицето Симеонов: Борисов не искам да го виждам, Ангелкова говори глупотевини

Вицепремиерът Валери Симеонов мина в гневна офанзива против директния си шеф Бойко Борисов и загатна за повреждане на ръководещия управнически формат поради отлагането на решението за построяването на втори въжен превоз в Банско.

„ Не виждам подпомагане на Борисов по повод реализацията на втори въжен превоз. Премиерът компрометира и саботира моето предложение за смяна на концесията в Банско. В Програмата за ръководство написа, че би трябвало да се развива туризма, да се предизвикват вложителите, а това са текстове, които не се извършват, а саботират “, съобщи пред телевизия Би Ай Ти вицепремиерът Валери Симеонов.

Той разкри и любопитни детайлности към това по какъв начин е било взето за решението за отсрочване на точката, разрешаваща застрояване на Пирин.

„ Разбрах, че Борисов е пуснал есемес на Тома Белев в 10 ч сутринта, че точката за концесията ще бъде отсрочена и събралите се на колекция пред Народното събрание две фамилии, тези простаци, незабавно се похвалиха във Facebook “, съобщи още Валери Симеонов.

След това вицепремиерът намерено заприказва за това, че не е от тези, които слушкат и папкат - очевидна опасност за  повреждане на съдружното съглашение с ГЕРБ.

„ Втори въжен превоз няма да има заради противоречие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има съвещание на Министерски съвет. Всичко е допустимо да стане – да не мислите, че аз съм от тези дето слушкат и папкат, и желаят да си начешат егото! “, каза Симеонов.

И добави по адрес на Борисов:

„ Не желая да го виждам по-късно разработване, което направи “.

Симеонов атакува и министъра на туризма Николина Ангелкова.

„ Министър Ангелкова приказва едни обширни и напоителни глупотевини по отношение на моето предложение. Не мога да я разясня “.

Той разяснява и офанзивите на опозицията и в частност водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Кой я слуша тая изобщо? Това е една жена, която всекидневно потвърждава прозвището си госпожа Лъжа – нея ли да разясняваме? “, съобщи Симеонов.

По въпроса за вота на съмнение от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, той съобщи: „ Аууу какъв смут! Нищо няма да създадат – ще чакаме до 17-и януари, пък тогава да разясняваме има ли смисъл този избор “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР