Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев назначи

...
Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев назначи
Коментари Харесай

ТОТАЛНА ШУРОБАДЖАНАЩИНА: Харвардите назначиха за директор на Агенцията по обществените поръчки шеф от Лидл, където Кирчо си продава пробиотика

Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев назначи Георги Николов за изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки. Това излиза наяве от публично известие на уеб страницата на Агенцията по публичните поръчки.

Според информацията досегашният шеф – Миглена Павлова, освобождава поста по персонални аргументи.

Любопитно за Георги Николов е, че той е показан като експерт, който има дълготраен професионален опит на управителни длъжности в бизнес организации. Повече от 15 години в огромна интернационална компания с верига магазини у нас е отговарял за правене на документи и присъединяване в тръжни процедури, при което е придобил забележителен опит в региона на публичните поръчки, се споделя в известието.
свързани новини79769на 28.01.2022497104на 24.01.2022
Завършил е магистърската си степен по компетентност „ Международни стопански връзки “ в Университета „ Леополд Франценс “, гр. Инсбрук, Австрия.

Всъщност Николов е дълготраен управител във веригата магазини Лидл.. Миналата седмица два продукта, дело на компанията на премиера " Провиотик ", бяха включени в брошурата на магазините и даже се продаваха на промоция.

Едва ли е чудно освен това състояние, че точно Николов е назначен на управителен пост във властта и то отпред на една от най-важните организации - тази за публичните поръчки. Изборът на някогашния управител на за на въпросната организация е следващата сигнала лампа по какъв начин се случват назначенията в държавното управление на Кирил Петков.

Както медията ни нееднократно осведоми, министър председателят към този момент назначи всевъзможни фамилни другари и родственици по върховете на властта, а през днешния ден своето място заема мениджърът на Георги Николов - магазините, където Петков си пробутва пробиотика.

Темата за следващото скандално предопределение на държавното управление на Кирил Петков разяснява и журналистът Николай Бареков.

" Как се краде по “харвардски” от публични поръчки? От елементарен самозванец един клоун става министър председател и шефът на “Лидъл” внезапно му пуска за продажба на първия рафт съмнителния пробиотик, който “произвежда” от моркови, а Опра Уинфри го “рекламирала”, но без да подозира.

Фокус - мокус! И ортакът му Асенчо, по стичане на събитията министър на финансите, назначава за на Агенцията за публични поръчки същия на комерсиалната верига, който продава пробиотика на премиера Кирчо. В името на “нулевата корупция” роднинският бизнес кръг се затваря. Ще кажете, но те са от Харвард, вършат бизнес. И ще сте прави. За Простото П., Асен Василев и за новия им на АОП Г.Н. от супермаркетите всичко е бизнес, няма политика, в случай че демагогията и лъжите за балъци не е политика.

Конфликт на ползи? Премиерът, супер вицепремиерът по финансите и техните кумци семейство Лорер ще вършат публичните поръчки, а техният бизнес - съдружник Г. Н. от Агенцията за публичните поръчки ще им ги управлява и всичко ще е тъкмо. Що ли пък са им на тях инхауси като си имат лична Агенция за легализиране на пунта-мара публичните поръчки. А дали да не ги ревизира за спор на ползи при тези лъжливи схеми КПКОНПИ? Може и да може, но тя е пред закриване. Като я открият отначало, Кирчовците ще си назначат някой различен от родата, с цел да ги “контролира” по какъв начин ще крадат. Шуробаджанашкият кръг на Харвардските измамници се уголемява дифузно, до момента в който народът спи. Събудихте ли се? Останаха ли #БудниБългари или публицисти? Ще се краде, крепко ще се краде по схемите на Харвардските измамници, до момента в който нанкате до студените радиатори у дома ", написа той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР