Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов се надява през настоящата

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов се надява през настоящата
Коментари Харесай

Каракачанов умерен оптимист за армията и модернизацията й

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов се надява през актуалната година да бъдат подписани договорите по трите плана за рационализация на армията.

На въпрос по какъв начин би коментирал изказванията на президента Румен Радев, че договарянията за изтребител ще вкара във финансово премеждие, Каракачанов означи, че президентът изразил удовлетворение от свършената работа.

Той е сдържан оптимист и счита, че ще се дебатира за най-хубавата цена за закупуване на нов вид военен аероплан.

Каракачанов разяснява, че през предходната година отрицателната наклонност в армията, властвала от доста години, е била пречупена - поради възнагражденията на военнослужещите, трите плана за рационализация и най-много посредством наклонността за решение на проблемите с комплекта.
 Ген. Андрей Боцев регистрира сполучлива година на Българската войска
Ген. Андрей Боцев регистрира сполучлива година на Българската войска

Обсъждат дисциплината

" Близо 160 индивида повече в армията, в сравнение с са напуснали " , регистрира Каракачанов и уточни, че се изискват повече старания в една социална акция " Стани боец ". Вицепремиерът уточни, че акцията може да продължи единствено в случай че офицерите и командирите могат да заемат полагаемото си място като водачи в обществото.

" Колкото повече армията е пред очите на обществото, колкото повече хора се убеждават, че армията е нужна за обществото, толкоз по-бързо можем да преодоляваме проблемите ", безапелационен е той.

Ако наклонността по разпределяне на нужните финансови средства на Министерство на защитата продължава, може да се каже, че армията ще се развива бързо в вярната посока , преодолявайки проблемите, които съществуваха от десетилетия, съобщи Каракачанов.

Той разясни, че последното нещо, реализирано през последната година е, че в обществото няма подозрение дали би трябвало да се отделят нужните средства за развиване на българската войска.
 Неяснота обхванала цялата рационализация на армията, съгласно Радев
Неяснота обхванала цялата рационализация на армията, съгласно Радев

Нужна е тясна съгласуваност сред военната експертиза и политиците, твърди той

" Само допреди 3-4 години беше дискутирана с политици тематиката, че няма пари за войска. Този спор в обществото не съществува и това е единственият метод да преодолеем насъбраните с десетилетия проблеми ", сигурен е Каракачанов и се похвали, че през 2018 година е свършена доста работа.

Запитан каква в действителност е неговата идея за ромите, вицепремиерът се ядоса, само че съобщи, че постоянно счита, че съдружните сътрудниците би трябвало да се поддържат, а не да се ревнуват между тях.

Той желае да знае къде в текстовете имало нацизъм, където " една камара неправителствени организации, които 20 години са се хранили с тази тематика, били похарчили 1 милиарда лв. и резултатите били пагубни ".

" Някой трябваше да направи първата крачка към разрешаване на проблемите, какъв е казусът ", запита Каракачанов.
 Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата
Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата

Тя не била обвързвана с изборите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР