Витомир Саръиванов ще е новият директор на спортната редакция в

...
Витомир Саръиванов ще е новият директор на спортната редакция в
Коментари Харесай

Витомир Саръиванов Фродо става началник в Нова телевизия

Витомир Саръиванов ще е новият шеф на спортната редакция в Нова телевизия, оповестява Lupa.bg.

Журналистът ще поеме поста от досегашния началник Веселин Василев. До дни се чака и формалното известие за рокадата.

Засега не са ясни аргументите за смяната на върха в спорта на Нова телевизия.

През август 2019-а спор на ползи постави завършек на кариерата на Витомир Саръиванов в Българска национална телевизия. Така единствено година откакто стана началник на спорта в държавната медия, журналистът се раздели с поста си.

Тогава се заприказва, че причина за „ отлюспването ” е шоуто „ Спортисимо ”, стартирано персонално от него в публичния ефир. Саръиванов бе негов продуцент, което значи, че е прибирал пари за всеки излъчен епизод.

Фродо, както от много време назовават Саръиванов поради приликата му с основния воин от „ Властелинът на пръстените ”, си потегли с подвита опашка от телевизията-майка малко откакто бе оповестено, че спортните публицисти там минават под управлението на сътрудника му Сашо Йовков.

Вито бил скъсен, тъй като генералният шеф Емил Кошлуков решил, че към този момент няма потребност от него. „ Той на процедура остана без работа, откакто Сашо Йовков зае мястото му като началник на спорта, а предаването му „ Спортисимо ” бе свалено от ефир. За да намерят нещо, поради което да взима заплата, трябваше да уволнят някой различен ”, настояват осведомени.

Още когато пое Българска национална телевизия, Емил Кошлуков разгласи, че малкия екран е на алено. Затова се налагали съществени съкращения. Първото, което направи, бе да разпореди пиара на външна компания и да се освободи от целия отдел. Второто – да смъкна от ефир скъпите излъчвания като „ Спортисимо ”.

Малко повече от година по-рано, през юни 2018-а, Витомир се раздели с бТВ. Договорът на спортния публицист би преустановен изненадващо и той откри кей в държавния Канал 1. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 Loshia (преди 1 минута) Рейтинг: 166 | Одобрение: -109 Тази телевизия би трябвало да се почисти от спящите кафези на прокопиев! И на костоваците което действително са една фракция  Ухилен Лошо има по неприятно от мене няма!!!! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР