Висши американски военни и служители на администрацията на Джо Байдън

...
Висши американски военни и служители на администрацията на Джо Байдън
Коментари Харесай

САЩ: Русия издирва отломки от падналия в Черно море дрон

Висши американски военни и чиновници на администрацията на Джо Байдън обявиха, че руснаците към този момент са достигнали  региона в Черно море, където се разруши американският дрон.

Според формалните лица Русия търси отломките от разрушилия се дрон с кораби и самолети, само че съгласно Съединени американски щати няма признаци досега да са открити елементи от него, съобщи БНР.

Генерал Марк Мили, ръководител на Комитета на началник-щабовете на американската армията и ръководител на военното командване на САЩ  счита, че евентуално няма доста парчета, а дълбочината на морето, където е паднал летателният уред е към 1500 м. Въпреки това той декларира, че Съединени американски щати са подхванали стъпки за деактивиране на софтуера на безпилотния летателен уред, тъй че даже да бъдат открити елементи от него  да няма  възможност  да бъде разкрита  доста от  информацията, която  е имал.

Джон Кърби, представител на Съвета за национална сигурност, сподели в изявление за Ен Би Си, че руснаците предумишлено са се опитвали да се приближат до  дрона, само че това, което не се знае, е какъв брой тенденциозен е бил конфликтът:

" Възможно е това да е било просто неразумно, некадърно деяние на водача ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР