Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а

...
Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а
Коментари Харесай

Чуждестранни вина дефилират в "Интер експо център"

Виното и винената просвета бележат напредък по целия свят, а разнообразието от видове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение. В България се намират забавни и качествени виновност от съвсем всички кътчета на необятния винен свят. Те ще бъдат показани на 11 и 12 май, петък и събота, в " Интер експо център " по време на Discover.Vino World 2018.

Това е второто издание на ревюто за задгранични виновност, показани в България – околосветско странствуване с дегустация на над 400 виновност от всички винарски райони на Земята, проведено от DiVino. Предназначено е за винолюбители, ценители и експерти и дава опция за персонални срещи с вносители и производители на вино.

Изложението показва виновност от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни в България. Виненият глобус е разграничен на съществени зони по географски принцип: Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни от Европа, Новия свят. Други две секции слагат акцент върху два вида вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи виновност и розе.

Вината ще се продават в специфичен магазин на CasaVino, а гурме зоната с разнообразни деликатеси ще добавя цялостното изживявяне.

В петък ревюто отваря порти от 17 ч., а в събота - от 12 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР