Винъс Уилямс победи Карла Суарес Наваро с 6:3, 6:2, за

...
Винъс Уилямс победи Карла Суарес Наваро с 6:3, 6:2, за
Коментари Харесай

Винъс и руска сензация на полуфинал в Индиън Уелс

Винъс Уилямс победи Карла Суарес Наваро с 6:3, 6:2, с цел да доближи до полуфиналите в Индиън Уелс, където през 1997 година направи огромния си пробив като 16-годишна квалификантка.

До този миг Уилямс не е достигала до край на мощната конкуренция, а в случай че желае да стигне до него, ще би трябвало да се оправи с 20-годишната Дария Касаткина, която през тази седмица играе удивително и на 1/4-финалите победи Анжелик Кербер с 6:0, 6:2.

Уилямс се нуждаеше от единствено 71 минути, с цел да пречупи съпротивата на испанката за четвърти следващ път. "Не ме интересува какво се случва на корта, просто се пробвам да извършвам своята игра ", показа Винъс след триумфа.

В същото време Касаткина бе още по-категорична против фаворитката и записа нова впечатляваща победа след тези над шампионката от US Open Слоун Стивънс и №2 в света Каролине Возняцки. Касаткина стартира шампионата под №19 в света, само че с достигането до топ 4 ще стигне до рекордно №15 или №16, а при купа може даже да влезе в топ 10.

"От резултата наподобява, че е елементарно, само че естествено не беше. Знаех, че в случай че в един миг изгубя централизация единствено за секунда, тя ще се завърне и тогава ще стартира огромната борба. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР