Винаги съм твърдяла, че вариантът за излизане от тази дълбока

...
Винаги съм твърдяла, че вариантът за излизане от тази дълбока
Коментари Харесай

Нейнски: Виждаме евроатлантическо мнозинство

„ Винаги съм твърдяла, че разновидността за излизане от тази дълбока политическа мощ е основаване на евроатлантическо болшинство. На процедура това се сътвори сега. Ако видите интернационалната преса в днешния ден, ще видите, че „ прозападните сили в България, ще изведат България от рецесията “.

Разбира се, считам, че можеше да бъде направено по различен метод. Периодът след изборите дълго време прекосяване в диалози и взаимно опълчване, което направи последното решение съвсем невероятно и разочарова твърдите електорати и на едната, и на другата политическа мощ. В момента отговорността им е извънредно огромна “.

Това съобщи пред bTV Надежда Нейнски, някогашен външен министър и някогашен дипломат на България в Турция.

„ Трябва да намерят метод да стартират да построяват доверие, тъй като без доверие няма промени. Те би трябвало да се свършат бързо, качествено и по метод, по който да разсекат Гордиевия възел “, уточни тя.

„ Това, което се основава сега, има своите душмани. На първо място са тези, които не крият разочарованието си от политическите съперници. Доста тъмни сили в страната изявиха своето отчаяние. На тази основа чакам да има мощна опозиция и опит да бъде разграничено това, което се е случило на този стадий. За двете политически сили ще бъде доста значимо по какъв начин ще изпратят обръщение към своите твърди последователи “, съобщи Нейнски.

„ Ясният политически ангажимент, който две от политическите сили поеха Политическа партия и ГЕРБ с излъчването на министър председатели, демонстрира, че те директно се ангажират освен политически и партийно. Едно евроатлантическо болшинство можеше да избере равно отдалечени експертни фигури от двете обединения “, добави още тя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР