Посланията, които Възраждане“ отправяме, са ни подадени от дневния ред

...
Посланията, които Възраждане“ отправяме, са ни подадени от дневния ред
Коментари Харесай

Цвета Рангелова: ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС нямат никакво намерение да борят корупцията

„ Посланията, които „ Възраждане “ насочваме, са ни подадени от дневния ред на хората. Те желаят простички неща – безусловно референдум за опазване на българския лев. Над половин милион българи желаеха да бъдат питани дали ние да приемем за публична валута еврото “, сподели в предаването „ Лице в лице “ Цвета Рангелова, кандидат-депутат от „ Възраждане “.

По думите ѝ българите също по този начин не желаят да изпращаме оръжия и военни в Украйна. Не желаят и да им наказания против Русия, тъй като това ще докара до стопански необратими последици.

„ Българите не желаят да има военни бази на НАТО в България. Българите желаят да бъдем най-сетне равностойни сътрудници в Европейския съюз “, уточни още Цвета Рангелова.

 Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай

„ Българите не желаят да плащаме за нови реактори, а да подаряваме реактори на украинците. Българските пенсионери не желаят да получават по-малко пари от това, което ние заделяме за украинската страна “, сподели тя.

На въпрос какъв е резултатът от измененията в Конституцията Цвета Рангелова съобщи, че такова „ жестоко проявление на главния ни закон “ до момента в новата ни история не е имало.

„ Изключително неприятни оферти от юридическа позиция и неработещи от практическа позиция “, на мнение е тя.

Според нея и правосъдната промяна е била „ цялостен провал “. Рангелова съобщи, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС нямат никакво желание да борят корупцията и употребяват тези лозунги единствено в предизборните си акции.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР