Маскирани обраха автомивка. Двама мъже са разбили автоматите на обекта

...
Маскирани обраха автомивка. Двама мъже са разбили автоматите на обекта
Коментари Харесай

Маскирани обраха автомивка: Каква е задигнатата сума?

Маскирани обраха автомивка. Двама мъже са разрушили автоматите на обекта на самообслужване и са избягали. Запечатани са обаче от камерите. На фрагментите се виждат двама мъже по къси гащи, които са си поставили тениски на лицата. По краката им се виждат и татуировки.

Автомивката е в многолюден регион в София, а те напълно умерено отварят автоматите с пари и ги взимат. Задигнатата сума не е огромна, само че притежателите на обекта споделиха, че не се случва за първи път.

СОТ-ът реагира към 4 сутринта, на място идва полиция доста бързо, само че причинителите не са хванати.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

„ Взети са към 20 лв., а това се случва за трети път. Ремонтът на автомата ще е по-скъп от оборота, въпреки всичко не идват доста хора “, сподели един от притежателите на автомивката.

Имало е и опит за чупене на брава, подаден е сигнал и в полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР