Торите отхвърлиха призива за забрана на нинджа мечовете, часове след

...
Торите отхвърлиха призива за забрана на нинджа мечовете, часове след
Коментари Харесай

Торите отхвърлиха призива за забрана на нинджа мечовете, въпреки опечалената молба на майката

Торите отхвърлиха апела за възбрана на нинджа мечовете, часове откакто майката на погубен младеж помоли оръжията да бъдат отстранени по улиците.

Депутатите чуха, че множеството членове на обществото ще бъдат „ шокирани “, че мечовете към този момент не са неразрешени, само че отхвърлиха апелите за нов закон. Министърът на вътрешното министерство Лора Фарис съобщи, че това би било „ мъчно “, защото оръжията се употребяват от военни историци и за възпоменания.

Пуджа Канда, чийто 16-годишен наследник Ронан беше намушкан до гибел с нинджа меч, до момента в който се прибираше у дома в Улвърхамптън, беше призовал министрите да „ чуят виковете на скърбящите родители “. Ронан умря през 2022 година, откакто беше атакуван с 20-инчово острие, което килърът му беше закупил онлайн.

Призовавайки за възбрана, лейбъристкият министър на правораздаването в сянка Алекс Кънингам сподели: „ Мнозина ще бъдат искрено шокирани, че сходни оръжия не са Вече не са неразрешени. В неверни ръце тези оръжия могат да причинят забележителна вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР