Виктория Томова продължава да впечатлява с чудесните си игри на

...
Виктория Томова продължава да впечатлява с чудесните си игри на
Коментари Харесай

Безпощадна Томова записа нов успех и се класира за основната схема в Индиън Уелс

Виктория Томова продължава да впечатлява с чудесните си игри на открити твърди кортове през сезона и преодоля с лекост квалификациите на един от най-престижните тенис шампионати в света, а точно Индиън Уелс. Българката привидно имаше доста тежко задача, тъй като трябваше да премери сили с Астра Шарма, която е представителка на топ 100 и носителка на купа в WTA Тура. Това обаче по никакъв метод не смути първата ни ракета, чиято безупречна игра я води до безкомпромисна победа с 6:4 6:1 и по този начин родната ни представителка откри място в главната скица, където напълно скоро ѝ следва да разбере името на своята съперничка.

Томова започва срещата с незабавен пробив в своя изгода, само че нейната съперничка отвърна със спечелването на идващите три гейма. Нашата сънародничка бързо се отърси от отрицателния процес на събитията, с цел да си върне брейка задатък и този път не разреши да изпусне самодейността, като затвори сета със извоювано подаване на нула.

Втората час стартира положително за Шарма, защото международната номер 96 незабавно имаше опция да отмъкне началния удар на софиянката, единствено че нашето момиче се пребори да избави сервис гейма си и оттова насетне напълно доминираше на корта, до момента в който австралийката действаше прекомерно страхливо и закономерно Вики с лекост докара мача до сполучлив за себе си свършек.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР