Виктор Стоянов разочарова много от зрителите на „Ергенът“ Тази вечер много

...
Виктор Стоянов разочарова много от зрителите на „Ергенът“
Тази вечер много
Коментари Харесай

Виктор се изложи като кифладжия! Оказа се, че е по-прост от тираджия с основно

Виктор Стоянов разочарова доста от феновете на „Ергенът“
Тази вечер доста от почитателите на „Ергенът“ останаха потресени и разочаровани от избора на Виктор за елиминация. От предаването си отиде певицата Ева Георгиева, което не се понрави на мнозина, поради тези, които останаха в имението.



В обществените мрежи Виктор е подложен на голям брой рецензии поради обстоятелството, че се поддаде на операцията на болшинството и се остави да бъде усъмнен в Александра.

Фитнес инструкторът изкара втора сантиментална среща с психоложката, на която й подари скъпа гривна и двамата размениха голям брой буйни целувки. След като се върнаха обаче, останалите девойки завидяха на Алекс и взеха решение да я злепоставят в очите на Виктор.

За изненада на всички Ергенът като че ли повярва на интригата на девойките, тъй като показа, че е комплициран по отношение на Алекс. Освен това даде алена роза първо на Марта и Деница – тъкмо тези, които му злословиха по адрес на Александра.

„Как е допустимо да е толкоз елементарен тоя?! От аероплан се вижда, че завидяха на Алекс поради гривната, явно единствено материалното ги интересува. Жалки са тия Марта, Деница, Виктория, Дениз, Людмила… Ужас!“, написа Г. Костова във Facebook.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР