ВиК“ ЕООД- Плевен Ви уведомява, че във връзка с трайното

...
ВиК“ ЕООД- Плевен Ви уведомява, че във връзка с трайното
Коментари Харесай

Ограничават водоснабдяването във високите части на Плевен

„ ВиК “ ЕООД- Плевен Ви уведомява, че по отношение на трайното засушаване, довело до фрапантно понижаване на постъпващите водни количества от водоснабдителна група „ Черни Осъм “, както и заради повишеното през летния сезон ползване на вода за питейно-битови потребности, в това число и не по предопределение, се постанова краткотрайно ограничение на водоснабдяването от 0:00 часа до 5:00 часа за високите зони на гр. Плевен (ж.к. Сторгозия, ж.к. Дружба, региона на ул. „ Генерал Владимир Вазов “). Възможни са едва налягане във водоснабдителната мрежа и дефицит на вода до високите етажи на постройките.
За селата Биволаре, Бохот, Брестовец, Буковлък, Къшин, Опанец, Победа, Тодорово и Ясен, както и за град Долна Митрополия и град Тръстеник, се постанова въвеждане на режимно водоснабдяване, като услугата ще бъде прекъсвана сред 23:00 часа и 5:00 часа.
При увеличение на постъпващите водни количества водоснабдяването за посочените обитаеми места ще бъде възобновено навреме.
„ ВиК “ ЕООД - Плевен се извинява на засегнатите консуматори за породените неудобства и Ви твърди, че чиновниците на предприятието вършат всичко допустимо за обезпечаване на качествена и непрекъсната услуга за потребителите!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР