Видни гости на сватбата им, са били Радина и Петър

...
Видни гости на сватбата им, са били Радина и Петър
Коментари Харесай

Виктория и Явор от "Един за друг" готвят нова сватба

Видни посетители на сватбата им, са били Радина и Петър от „ Един за различен “. Вероятно си спомняте, че Виктория даже изрази желанието си пред Явор след края на шоуто да живеят като тях двамата – с голям брой пътувания и рискови прекарвания. Прави усещане, че след края на предаването двете двойки са съвсем непрекъснато дружно. Радина и Петър са с тях и на медения им месец.

 

Виктория не пропуща да означи, че двамата с Явор към този момент са семейство Зайн. Тя си пожелава живот, изпълнен с усмивки, прелестни моменти и мощна обич. Да бъдат здрави и все по този начин заобиколени от същински и положителни другари.

 

 

Голямото им сватбено празненство е планувано за 12 август, а настоящето било непретенциозно отбелязване на брачния им съюз. Всъщност и настоящето празненство не е било от най-скромните, поради, че Виктория е била облечена в сватбена рокля на една от хитовите родни дизайнерки, в чийто тоалет преди време се омъжи и друга адреналинка от Господарите – Жана.

 

Рокли на същата дизайнерка са обличали миската Антония Петрова и фолк фурията Софи Маринова. Костюмът на Явор пък е бил в най-актуалния в последно време тъмносин цвят, комбиниран с бледорозова папионка. Дъщеря им Карина пък е била шаферка и също като майка си е била пременена в бяла рокля.

 

Очаква се втората им женитба да е морска. Този път бракът им ще е църковен, а събирането – по-пищно. По всяка възможност ще последва и втори меден месец, който надали ще е в България. Мълвата носи, че Виктория и Явор ще отпътуват към някоя екзотична дестинация. Вероятно със 74-те бона, които завоюваха от предаването, ще могат да си я разрешат, стига да не похарчат парите за други занимания.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР