Viber пуска премиум пакета Viber Plus за българските потребители от

...
Viber пуска премиум пакета Viber Plus за българските потребители от
Коментари Харесай

Viber пуска платен абонамент на приложението в България

Viber пуска премиум пакета Viber Plus за българските консуматори от през днешния ден. Месечната абонаментна услуга предлага потребление на платформата без реклами и още спомагателни функционалности в добавка.

Viber Plus ще коства 1.99 $ на месец. Всички познати до момента общоприети услуги на приложението остават свободно налични за потребителите и в България, и по целия свят.

Освен елиминирането на рекламите, клиентите на платената версия на Viber ще получат достъп до извънредни функционалности като смяна на Viber иконата, пряк контакт с центъра за обслужване на клиенти, значка за верификация, четене на гласови известия, безкрайно евакуиране на стикери изцяло гратис и още усъвършенствания, които занапред ще бъдат обявявани.

Към абонамента е включен и незабележим режим, с който компанията подчертава върху надграждането на функционалностите за дискретност в приложението. Опцията разрешава на потребителя да чете известия, без изпращачът да знае, че са прочетени, или да не разкрива своя онлайн статус, като в същото време може да вижда статуса на другите.

За да тестват новата услуга, потребителите могат натиснат върху „ Още “ в долния десен ъгъл на приложението.

Премиум услугата сега е налична в Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, Съединени американски щати, Англия, Белгия и Франция, като скоро от ден на ден страни ще имат достъп до платения абонамент.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР