Ветроходна Академия Кор Кароли кани студенти на възраст между 18

...
Ветроходна Академия Кор Кароли кани студенти на възраст между 18
Коментари Харесай

Предлагат безплатно обучение по ветроходство за студенти във Варна

Ветроходна Академия " Кор Кароли " кани студенти на възраст сред 18 и 29 години да се срещнат с ветроходството и морската просвета, като се включат в план " Морска палитра “ и взаимно с техни връстници да създадат " Морска палитра “, като ще преминат ветроходен курс за начинаещи, изцяло гратис.

Срок на записване е до 10 ноември 2022 година на уеб страницата: www.corcarolisailing.org/youth

Основаната цел на плана е студенти до 29 годишна възраст да изградят морска просвета по реформаторски метод, като се допрян в директни обстановки на море посредством ветроходство. Друга цел е да се построи резистентност за морската просвета измежду техните връстници и обществото като цяло посредством основаване от младежите за младежи-палитра (карти) за морска просвета с потребни текстове, куизове и цветни графики.

Проектът ще се осъществя посредством няколко действия: след осведомителна акция за набиране на участниците, 10 младежи до 29 година ще преминат с новаторски модел построяването на морска просвета, а точно учене посредством прекарване, включващо практическо образование по ветроходство във Ветроходна академия Кор Кароли. Осем младежи, взели участие в предходния план " Наръчник за морска просвета “ също да надградят уменията си с ветроходна процедура за напреднали, като в това време ще водят новите участници в основаването на палитра за морска просвета.

Проект " Морска палитра “  се осъществя взаимно сред Ветроходна академия Кор Кароли и съдружие " За образован напредък “ и с поддръжката на TOTAL ENERGIES EP BULGARIA B.V.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР