ГЕРБ били виновни за регулаторите, защо правителството на Кирил Петков

...
</TD
>ГЕРБ били виновни за регулаторите, защо правителството на Кирил Петков
Коментари Харесай

Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнозинство и ГЕРБ в опозиция, не е сменило регулаторите

ГЕРБ били отговорни за регулаторите, за какво държавното управление на Кирил Петков с цялостно болшинство и ГЕРБ в съпротива не смени регулаторите, за какво – тъй като нямаха толкоз партийци за всички постове. Това сподели водачът на ГЕРБ на среща с членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Сандански, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Партийци нямаха, тъй като сложиха на касата, на банката, на ДАНС. Свършиха им партийците. Другите отидоха министри и единствено аз и Киро останахме в Народното събрание. Всичко друго отпътува. Нямаха повече хора “, добави Борисов.

Той акцентира, че силата на ГЕРБ е в единството, в страстите, в мотивацията и в желанието да се направи нещо, което да се демонстрира.

" Ако извадим всичките си слоугъни – те са работа, воля – да построим, да съзидаваме. Идвайки насам... прелестни уреди направихме – мостове, тунели. Сега към този момент посока Гърция платното на Автомагистрала " Струма “ щеше да е готово. Така, както я оставихме на Симитли, по този начин там боклукчарника стои към този момент три години. Е, няма нация, която да стои на едно място и да желае да има вложения, да има разцвет, да има туризъм. Кой го причини това – българите и една част от обслужващите медии. Преди три години, в случай че Томислав Дончев, имаше 3 или 4 % асимилиране на еврофонове, нямаше да го има в ГЕРБ. В момента вие българи, с помощта на трите години, които гласувахте, имате 3 % асимилиране от Плана за възобновяване от милиардите, които чакат в Брюксел. Яд ме е “, сподели още той, добавяйки, че там стоят милиарди, които да дойдат в инфраструктурата, образованието, нововъведенията, напредък.

" Вие гласувате за Промяната. Е, какво промениха три години? Хвалим се, че сме вдигнали парите на пенсионерите, и ние, и те, само че по какъв начин, да не сме ги произвели – взели сме заеми, задължи ли сме децата и внуците. Това ли е честното? Каквото си направи един народ самичък, никой не може да му го направи. Сега " Струма “ " Хемус “ и до Русе щяхме да сме на трошляк от Велико Търново, да не приказваме за Видинската. Нула! Те се пробват през, изключително има едни водещи, утринни, да ни нападат. Това няма да го разреша! Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство три години, за какво не одобриха Плана за възобновяване? Защо не трансформираха закони, в случай че е трябвало? Защо набиха закони, които не трябват за проекта и лишиха българите от парите по Плана за възобновяване след Коронавирус рецесията? ГЕРБ няма никаква виновност “, прибави Борисов.

Борисов за Автомагистрала " Струма “:

" За " Струма “ ми е мъчително. Трябва да сложите едни билборди с всички от Промяната, и когато хората пътуват в петък и неделя и има запушване, да написа: " Благодаря за тези обществени контакти - няколко часа да стоим в Кресненското дефиле. Ей по този начин да е хумористично, да е благо... Ще сложите най-хубавите фотоси и с едно палче - Браво, отлично задръстихте България за три години. Ние правихме мостове и тунели, караш, караш, минеш ги за две минути, и отиваш отново в запушване. То имаше смисъл, в случай че минем Кресненското дефиле “.

моли за мощна готовност, тъй като в случай че отново резултатите от изборите отредят 65/62, то нищо няма да стане.

" Ще продължим да кретаме. Важно е да е отчетлива разликата, с цел да осъществим обещаното.

Всички тук са ми другари. Всички познавам тук. В Благоевград санирахме всички блокове, а за три години ни един. Ето това е разликата. Вместо да се карате, просто им показвайте разликите. Това е най-важно “, приключи Борисов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР