Дългоочакваната и много рекламирана развръзка на третия сезон на Ергенът

...
Дългоочакваната и много рекламирана развръзка на третия сезон на Ергенът
Коментари Харесай

Гаф на bTV издаде финала на Ергенът

Дългоочакваната и доста рекламирана развръзка на третия сезон на " Ергенът " се случи още преди финалния епизод на предаването да бъде излъчен. Това се случи след гаф на bTV, които разгласиха в платформата си bTV Plus изявление с една от отпадналите участнички, в която тя споделя разочарованието си от случилото се във финалния епизод.

Във видеото Магдалена, която е една от двете финалистки във формата, беседва с водещия Наум Шопов. От диалога им излиза наяве, че тя е разочарована от случилото се на последната " гала на розата ", на която ергенът Алек би трябвало да избере една от двете дами за своя половинка.

" Със сигурност е нещо, което не съм очаквала. По никакъв метод няма да укорявам Алек за неговото решение. По никакъв метод не считам да съдя Aлек, само че в последна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи ", казва Магдалена.

" В последна сметка аз проявявах храброст два месеца, бях откровена и изцяло открита с него. Очаквах просто да се появи, щях да приема всяко едно негово решение, щях да го уважа, чаках той да пристигна и да ме огледа в очите ", добавя още тя.

Видеоклипът към този момент е заличен от платформата на bTV, само че се популяризира в обществените мрежи. Там има и аудио запис от изявление на водещия с другата финалистка - Надежда, която също е разочарована от финала.

" Имах опцията много време да помисля за цялата обстановка и неговата постъпка. Минавах през разнообразни страсти, припомням си, че ми беше много мъчително и много обидно, че [Алек] не се изправи пред нас. Сега към този момент, откакто мина много време, съзнавам, че може би на него не му е било елементарно да ни сервира тази информация ", показва тя.

От двата описа излиза наяве, че в последна сметка изглежда ергенът не избира нито една от двете останали претендентки за сърцето му. Промо клипът на bTV за финалния епизод дава обещание, че " огромната развръзка следва ", написа " Булевард България ". На него има фрагмент от сцена, в която двете финалистки Магдалена и Надежда, облечени в публични рокли, застават една против друга и наподобяват комплицирани от въпросната обстановка.

Изтичането на толкоз огромен спойлер провокира отчаяние измежду някои от потребителите в обществените мрежи, които насочат остри рецензии към продукцията.

Премиерата на последния епизод от третия сезон на риалити формата въпреки всичко ще се излъчи в четвъртък вечер. В него ергенът ще запознае последните две останали дами със своята майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР