Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон

...
Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон
Коментари Харесай

Стана ясен победителят в Hell`s Kitchen, който грабна 100 000 лева!

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е огромният победител в шести сезон на Hell’s Kitchen. Той готви един до друг със своята обичана Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който началник Виктор Ангелов дефинира за кулинаря с максимален прогрес. Амбицията, отдадеността и бързото пригаждане обаче бяха качествата, които донесоха на неговия съперник Чоткин огромната премия от 100 000 лв..

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият групов опит на помощниците в кухнята на Станислав докара до подценяване на обстановката и до основни неточности от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от началник Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със забележителна скорост на осъществяване, само че перфекционизмът на ексцентричния финалист провокира закъснение по средата на вечерята. Ключови се оказаха главните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха насъбраната преднина. Двете кухни се движеха съвсем наедно от самото начало, само че упоритостта, силата, хъсът за победа и по-малкото грешки донесоха на Чоткин чека за 100 000 лева

Големият победител Чоткин е посетител в новия епизод на подкаста “Кухнята след Ада ". Там той споделя пред водещия Станислав Иванов, първенецът от сезон 5, по какъв начин е стигнал до успеха, какво следва за него и какви са проектите за бъдещето с обичаната му Камелия. 

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, само че от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в английската столица - Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния тим на Челси. Напуска работа малко след покачването си, с цел да взе участие в Hell’s Kitchen.

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen към този момент е отворен, написа NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР