Ветото на президента върху подпомагането на Украйна с бронирана транспортна

...
Ветото на президента върху подпомагането на Украйна с бронирана транспортна
Коментари Харесай

Денков: Ветото над доставката на БТР-и за Украйна ще бъде отхвърлено

" Ветото на президента върху подпомагането на Украйна с бронирана транспортна техника ще бъде отхвърлено ", съобщи министър председателят Николай Денков в Шумен.

" Това несъгласие ще бъде преодоляно незабавно, по този начин, че не виждам защо да разясня. След това ще разясня. Имам среща с комисар Макгинес в София, по този начин, че по-късно ще имам опция да показва други мнения, в случай че има ".

Решението на президента Радев да наложи несъгласие върху даването на бронирана техника за Украйна може да се дефинира единствено с една дума - позор! – това декларира от своя страна ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от пресцентъра на придвижването.

" След това решение е още по-категорично ясно какъв брой е значимо за България да има евроатлантическо парламентарно болшинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство…Народното заседание още тази седмица би трябвало да преодолее ветото на президента, като с това удостовери нашата поддръжка към Украйна и украинския народ ", показва Пеевски.

По-рано от пресцентъра на президента оповестиха, че Румен Радев постанова несъгласие над даването на бронетранспортьори на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР