Веселин Борисов е собственик на нощен клуб в София. С

...
Веселин Борисов е собственик на нощен клуб в София. С
Коментари Харесай

Собственик на нощен клуб: Отказвам да спазвам вечерен час! Чувствам се едновременно предаден и прецакан!

Веселин Борисов е притежател на нощен клуб в София. С ядосан пост в обществените мрежи той изява позицията си за въвеждането на вечерен час в столицата. Борисов е на мнение, че незачитането на зеления документ след 22:00 часа е насмешка със чиновниците и посетителите, на които се наложи наложително да имат зелен документ: 

" Като човек, който спазваше правилото за зеления документ - и като клиент, и като уредник, като единствена регулационна мярка до момента в Европа и България, даваща опция на моя отрасъл да действа, както и като човек, сложил си три дози ваксини и преболедувал, изрично ОТКАЗВАМ да съблюдавам вечерен час! Чувствам се по едно и също време предаден и прецакан, само че възприятието ми за правдивост и локига ме кара да не си мълча “. 

Той е безапелационен, че незачитането на зеления документ след 22:00 часа от институциите и държавното управление дискридитира всички досегашни опити на държавните управления и здравните управляващи да се преборят с рецесията, базирайки се на правилото за същия зелен документ.

" Това решение лимитира още правата на всички преболедувалии, чиито имунитет се зачита публично, а сега те стават от ден на ден и повече. Този вид актове дестабилизира средата, демотивира изпълнителните и сее подозрения в колебаещите се дали да се имунизират. Няма какво да се лъжем, визитата на заведенията и правото на свободно пътешестване бяха измежду главните тласъци хиляди хора у нас да се имунизират.

По думите му новият вечерен час в София, скоро и в други градове, е насмешка със чиновниците и посетителите, на които се наложи наложително да имат зелен документ, като доста от тях се имунизираха, за разлика от други обществени браншове, най-вече държавни.

" На всички нас ни бе казано " ваксинирайте се, с цел да можете да работите ". Сега се оказва, че тъкмо и единствено правата на този вид хора ще бъдат лимитирани, до момента в който всички останали, в това число в държавните институции и администрация, могат да си работят без ограничавания. Довиждане! “.

Той няма разумно пояснение за протичащото се сега и не схваща на база на какво се взема решение, че след 22:00 часа посетителите на заведения се държат фриволно, тъй като тъкмо това е задачата на зеления документ.

" Затова ще ви тагна отново, Ангел Кунчев, Кирил Петков, Асен Василев, Асена Сербезова, Продължаваме Промяната, Столична районна здравна ревизия - СРЗИ.

Ако до момента, несъмнено във всеки един стадий с присъединяване на Ангел Кунчев - тъй че не е извинен, нямаше съответна и ясна разяснителна акция за изгодата от имунизиране, то актуалният акт на ограничавания към този момент се назовава ПРАВИТЕЛСТВЕНА АНТИ-ВАКСИНАЦИОННА ПОЛИТИКА! Абсослютен автогол, в същото време следващият прелестен пас на празна врата към едни други " експерти ", които сега получиха съображение да ни се подиграват. “ 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР