Весела Коледа в парка с джаз, поп и аромат на

...
Весела Коледа в парка с джаз, поп и аромат на
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, посрещнете Коледа в парка с джаз, поп и а...

" Весела Коледа в парка " с джаз, поп и мирис на канела

Празничен базар „ Весела Коледа в парка” потапя в коледната магия с мирис на канела, невероятни джаз и поп осъществявания, коледни песни, голяма елха, базар с ръчно направени артикули, вкусна домашна храна и топли питиета.

Той бе открит нощес със запалването на светлините на коледното дърво в ЖР " Тракия " и ще остане до 23 декември, с цел да основава същинско коледно въодушевление.

Организира се от кмета на региона Костадин Димитров в Парк " 2019 " на бул. " Освобождение ", в съседство с магазин " Лидъл ".

„ От години се опитваме да си създадем Весела Коледа в Тракия. Тази година я имаме! ", споделя Костадин Димитров. И с цел да е още по-празнично и красиво, провежда конкурс за най-коледна тераса в комплекс " Елит”. В конкуренцията могат да се включат всички жилища, чиито тераси са с аспект към парка. Победителят ще получи премия и грамота.

„ Весела Коледа в парка” е още една пловдивска локация, която оказва помощ да ни е ярко, да ни е празнично, да ни е вкусно и да послушаме дружно хубава музика в навечерието на празниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР